3.5.2017

Katin kirjanurkka - Parhaat kesäsalaatit

 Mia Gahne: Parhaat kesäsalaatit, suom. Anna Maija Luomi, Minerva Kustannus Oy 2017, 159 s.

Erilaiset salaatit kuuluvat todella vahvasti ruokavaliooni. Innostun aina jostakin tietystä yhdistelmästä ja tällä hetkellä in on fetajuusto ja parsa, yhdistettynä erilaisiin lehtisalaatteihin. Lähempänä kesää päästäänkin sitten jo nauttimaan tuoreista vihanneksista ja oman pellonkin antimista.


Minervan kustantama kirja Parhaat kesäsalaatit on kovakantinen, mukavan raikas tuulahdus ruokaohjekirjojen laajaan joukkoon. Olen täällä blogissani esitellyt kirjoja laidasta laitaan ja tämä kirja on ihanalla tavalla erilainen. Lifestyleen painottuvat upeat värikuvat eivät kerro pelkästään ruoista vaan kuvissa näkyy myös lemmikkejä ja lämpimiä kesämaisemia.



Kirja alkaa perusteilla jossa perehdytään erilaisiin salaattipohjiin. Hyvän salaatin kokoaminen ei ole vaikeaa ja erilaisia aineksia voi yhdistelläkin juuri oman maun mukaan. Kirjassa käydään läpi myös vihreät salaatit, kala- ja lihasalaatit ja lopuksi onkin sitten jotain grillattua ja myös makeaa.



Olen aivan hulluna kanttarelleihin. ne ovat mielestäni parhaita sieniä. Niin hyvänmakuisia. pelkästään voissa paistettuna... ja vähän lopuksi suolaa päälle... nam! Mutta tätä kirjan ihanaa kantarellipizzaa aion kokeilla heti, kun saadaan kantarellisatoa metsästä! 


Yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!